Coach.bg и октомврийски събития на тема Коуч

Coach.bg

Когато в началото на 2019 г. започнахме работа по проекта на DreamCoach, Дания, за изграждане на портал, посветен на коучинг професията в България, знаехме много малко за същността на тяхната работа и „какво работят коучърите“.

Имахме разработен план, срокове, закупен домейн и WordPress тема, собственост на Възложителя, разписани задачи в Jira, двуседмични Sprint-ове и постоянни Skype срещи за отчитане на свършената работа и развитие на проекта. Идеята за платформата coach.bg e на Миглена Дерменджиева, собственик на CredoNobis и DreamCoach, която повече от 20 години живее и работи в Дания и е с дългогодишна практика като Life & Business coach.

През септември е завършен първоначалният етап на изграждане на платформата, включваща локализация на темата, работа върху основните функционалности, тестване и отстраняване на грешки, първоначална SEO оптимизация на coach.bg, FB страница, Instagram профил и т.н.

coach.bg

Октомврийски събития

При проектиране на маркетинговата стратегия за популяризиране на портала, освен няколко дигитални кампании бяха за планирани и организирани две събития през октомври с различни теми и аудитории.

На 16 октомври 2019 г. се проведе първото събитие на тема „Не може да избягаш от Сянката“, което събра публика, любопитна към темите за Сянката, личното развитие, усъвършенстване и себепознание.

Не можеш да избягаш от Сянката, 16/10/2019 г., София, coach.bg

На 17 октомври 2019 г. беше второто събитие на тема „Agile – начин на мислене и развитие“. Повече от 50 участници присъстваха в залата, като лекторите пристигнаха специално за събитието от Дания и Великобритания, за да споделят своя опит.

Agile - начин на мислене и развитие, coach.bg

След обявяването на старта на новия портал, дигитални кампании, SEO оптимизация, организацията на двете събития coach.bg има първите си регистрирани потребители и нарастваща популярност.

Пожелаваме успешен старт на coach.bg, а ние ще продължаваме да работим за техния успех като технологичен и маркетингов партньор за България.

Вашият коментар