ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Настоящите условия за ползване на https://kamsolutions.bg/, собственост на КАМ СОЛЮШЪНС ЕООД, се отнасят за всеки един посетител.

Потребителите на сайта имат право да се ползват свободно от ресурсите на сайта, с изключение на ограниченията, описани в настоящите общи условия и други ограничени, предвидени в действащото законодателство.

Потребителите на сайта нямат право да ползват автоматизирани системи за download на каквато и да било информация от сайта.

Потребителите нямат право да претоварват сайта с фиктивни заявки или друга информация (flood).

Потребителите на сайта нямат право да извършват действия, които нарушават общоустановени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, разпространяване на вируси и др., нарушаващи или увреждащи права или интереси на трети лица.

Всички текстове, изображения и друга информация, публикувани на https://kamsolutions.bg, са собственост на КАМ СОЛЮШЪНС ЕООД и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права, както и всички нормативни актове.

КАМ СОЛЮШЪНС ЕООД не носи отговорност за текстове, изображения и друга информация, публикувани от потребителите на сайта, като КАМ СОЛЮШЪНС ЕООД си запазва правото да премахва или редактира информация.

Използването на информация от https://kamsolutions.bg е разрешено в случай, че това не нанася вреди на КАМ СОЛЮШЪНС ЕООД и ясно е посочен източника на информация с име на сайта и линк към него.

Лице, което нарушава гореизброените общи условия и разпоредби, носи административна, гражданскоправна и/или наказателна отговорност за своите действия и/или бездействие.

Всеки един посетител на сайта, коментирайки някоя статия, се съглася с Общите условия на ползване на уеб сайтовете, собственост на компанията. С приемането на настоящите Общи условия, потребителят се съгласява с обработването на личните му данни (имена и e-mail адрес) за целите на директния маркетинг и се съгласява да получава рекламни съобщения КАМ СОЛЮШЪНС ЕООД. Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до КАМ СОЛЮШЪНС ЕООД на e-mail за контакти: office@kamsolutions.bg или solutionskam@gmail.com.

ЦЕНИ В САЙТА

Всички цени в сайта са с включено ДДС.

ФОРМА ЗА КОНТАКТИ

Запитванията от формата за контакти няма да бъдат публикувани под никаква форма в сайта.

Формата за контакти е създадена за бърза и достъпна форма за уговаряне на лични срещи или за запитване относно сферата на дейност на КАМ СОЛЮШЪНС ЕООД. Попълването на полетата „име“, „е-mail и „телефон“ е алтернативно – в зависимост от предпочитания от потребителя начин за обратна връзка.

На анонимно зададени въпроси и теми няма да се отговаря.

Екипът на КАМ СОЛЮШЪНС не се ангажира изрично да отговаря на всички въпроси, зададени чрез формата за контакти. Тъй като експертизата ни се разпростира в определени области на дигиталния маркетинг, изграждане и оптимизация на сайтове, е възможно да не сме достатъчно компетентни по определено запитване или казус и е възможно да не сме в състояние да ви върнем професионален отговор.

ФИРМЕНИ ДАННИ

КАМ СОЛЮШЪНС ЕООД е дигитална агенция, специализирана в изработката и поддръжката на уеб сайтове и онлайн магазини, онлайн маркетинг, интернет реклама, оптимизация на сайтове, изграждане и развитие на брандове в дигиталното пространството, управление на интернет реклами и др.

Адрес: гр. София, ж.к. Младост 1 А, бл. 548, ет. 3, ап. 303
БУЛСТАТ: 205305239
ДДС №: BG205305239

ДАННИ ЗА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ:

Телефон: +359 895 650 610

E-mail: office@kamsolutions.bg; solutionskam@gmail.com

Уеб страница: https://kamsolutions.bg

Форма за контакт: https://kamsolutions.bg/contact

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ПРИ РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ

OPC – Онлайн решаване на спорове

KZP – Комисия за защита на потребителите

CPC – Комисия за защита на конкуренцията

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Посетете страницата с политиката ни за защита на личните данни, за да се запознаете с нея.