Какво казват клиентите за нас

s

Сирма Донева, основател, Мид-Пойнт Кариери

Сирма Донева, основател на "Мид-Пойнт Кариери"

Разчитаме на висококвалифицирания екип на "КАМ Солюшънс" ЕООД за изграждане и SEO оптимизация на интернет страниците на нашата компания, както и за поддръжка и развитие на профилите ни в социалните мрежи. Изключително сме доволни от точното разбиране на нашите нужди като клиенти и креативността в предлаганите решения. Затова сключихме договор за дългосрочно сътрудничество и вярваме, че и занапред ще получаваме същото качествено и коректно изпълнение на поетите задължения.

Miglena Dermendjieva - DreamCoach - CredoNobis Coaching LTD - Agile Transformation Coach_800_800

Миглена Дерменджиева, управител, Coach.bg

"КАМ Солюшънс" ЕООД е нашият незаменим партньор в изграждането и поддръжката на портала. Работният екип проявява висок професионализъм и компетентност във всяка една от зададените задачи. Искрено препоръчваме услугите на фирмата в изработване на маркетингови стратегии, кампании в социалните медии и оптимизация на сайтове. "КАМ Солюшънс" е най-добрият ни сътрудник при организирането на събития, обучения и курсове.

Клиенти и отзиви 1

Как работим?

Kam Solutions е бутикова агенция за дигитален маркетинг.
Фокусирани сме към малки и средни български компании. Убедени сме, че успешните български продукти, услуги и проекти се нуждаят от качествено представяне и повече продажби в дигиталния свят.
Заедно ще уточним Вашите нужди и ще Ви предложим най-добрата стратегия с която да Ви бъдем полезни в кратки срокове.i