Услуги 1

SEO/Search Engine Optimization

е съвкупност от технологии, които правят вашия сайт да харесан от търсачките и го класират в топ резултатите при търсене, вкл. вътрешната оптимизация (On-page SEO),външната оптимизация (Off-page SEO). Качествената оптимизация не се извършва еднократно, а постоянно. Резултатите в броя на посещенията и продажбите са видими след първите 6 месеца. Подходът към всеки клиент е индивидуален в зависимост от поставените задачи за решаване, "възрастта" на сайта (работещ или в процес на изграждане) и други допълнителни фактори.

Услуги 2

Успешно представяне в социалните мрежи

Ползата от социалните мрежи е неоспорима, но няма нужда да сте навсякъде. Ефективните социални профили изискват време, познания и постоянство. Ние можем да го правим вместо вас, като за всеки бизнес има подходяща социална мрежа, начини за изграждане на бранд, популяризиране, ремаркетинг и рекламни формати. Познаваме отлично Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn и др. социални мрежи.Услуги 3

Изграждане на функционални уебсайтове

Всеки бизнес има нужда от сайт не само за да представи услугите и продуктите си, но и да "съхранява" потенциалните си интернет клиенти. FB Pixel не работи без сайт, Google Analytics не работи без сайт и т.н Вашата бизнес легитимност в интернет, се валидира от сайта ви. Той е единственият, който работи и продава за вас 24/7/365. Можем да ви бъдем полезни с планирането и изграждането на ефективни интернет сайтове или целеви страници, основани на WordPress.

Услуги 4

Google My Business Local
и Link Building

* регистрация на сайта в популярните търсачки
* добавяне в подходящи директории
* публикуване в социални мрежи
* регистрация на фирмата в бизнес каталози
* публикуване на статии в директории за статии
* регистрация и използване на Google приложения
* Google My Business Local и др.
Услуги 5

Метриките са важни в дигиталния свят

В интернет всеки интерес може да бъде измерен, всяка кампания - проследена, всяка покупка – отчетена и всеки клиент – разпознат. Затова трябва правилно да бъдат настроени и разбрани измерителите на всеки инструмент или приложение, което използвате. Ние ще ви помогнем при конфигурирането и разбирането на Google Analytics, FB Business Manager, Facebook Pixel, Google Tag Manager, Instagram Business Account, Pinterest Business Account, MailChimp и т.н.


Услуги 6

Цялостни дигитални стратегии за вашия бизнес

Нека обединим вашия опит и знания за бизнеса с нашите познания за дигиталния свят. Разкажете ни повече за вас, за клиентите и продуктите ви, за краткосрочните цели и др. важни за бизнеса ви неща. Ние ще ви предложим най-добрата, изгодна и даваща резултати дигитална стратегия, с която да реализирате плановете си. Трябва да ни кредитирате с доверие с минимум 6 месеца, за да видим заедно първите плодове на общите ни усилия. Гарантираме, че резултатите ще си заслужават.

Услуги 7

Google Ads

Рекламната мрежа на Google ще ви помогне да достигнете до точните клиенти в точния момент. Когато клиентите ви търсят с Google, те виждат това, което предлагате. Плащате при клик или ви се обадят по телефона (Pay-per-click). В Google Ads рекламирате локално или глобално. Рекламите ви могат да бъдат насочени към клиенти в определени държави/региони/градове или в определен радиус от вашия бизнес или магазин. Просто е, но има и тънкости.


Услуги 8

e-mail маркетинг

Какви съобщения изпращате ежедневно: полезни или spam? Има полезни техники, които могат да превърнат Вашите мейли, бюлетини и кампании в интересни и полезни съобщения, които да представляват интерес за Вашите клиенти. Използваме Mailchimp платформата за ефективни мейлинг кампании.


Услуги 9

Консултации, месечна или годишна поддръжка

Предпазливи сте в дигиталната среда или искате сами да управлявате процесите или се нуждаете от още едно странично мнение по някакъв проблем или решение. Обадете ни се или ни пишете, ние ще се постараем да ви бъдем бързо и максимално полезни.